[Video]B2ST – Fiction and Fact +Bonus Picture album Bad Girl Japan Ver.

HUaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa #adminsarap. B2UTY B2UTY, huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Seriusan dah ini video daebak banget, Langsung aja buat ga bikin penasaran lagi ayooo lihat………………………………

B2ST – Fiction and Fact

Yang udah nonton mungkin ada yang nanya-nanya, siapa sih model di video ini?, dia itu aktris cewek korea namanya Park Bo Young #adminngfan, Dia juga ngisi jadi model dia mv IU sebelumnya. langsung aja nih ya bonus buat B2UTY semua, Picture album Bad Girl Japan ver.nya

Gimana? Semuanya keliatan bening-bening kan? huahhahahhahhahahhahhahahhaha

cr : youtube and Tumblr.

About mine2day

Hiiiiii
This entry was posted in B2ST. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s